01. 03. 2021 | Recepty
Návod k přípravě:
Bulgur (celý sáček) nasypte do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 2-3 min., poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet poté promíchejte. Do dezertní misky skládáme: uvařený bulgur, višňovou zavařeninu, zakysanou smetanu (ochucenou nastrouhanou citronovou kůrou, cukrem a na drobno nasekanými lístky máty). Na vrh dozdobíme nastrouhanou čokoládou či grankem, čokoládovými tyčinkami nebo i čerstvým ovocem.
Na 2 porce potřebujeme: | |
|
|
na ozdobení: čokoláda nebo granko, čerstvé ovoce, čokoládové tyčinky… |
zdroj: www.rychlevareni.cz
01. 03. 2021 | Recepty
28. 02. 2021 | Recepty
22. 02. 2021 | Recepty